SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor Ünal'dan büyük!

Trabzonspor Ünal'dan büyük!

06 Kasım 2018 Salı - 11:24




Trabzonspor’un efsaneleri ve futbolun önemli isimleri Ünal Karaman ve Burak Yılmaz olayını Karadeniz’e yorumladı





Suçlu Karaman

TUNCAY SOYAK

“ÜNAL Karaman’ın en baştan gelmesi yanlıştı. Bu takımın başarısız olmasında en büyük suçlu Ünal Karaman’dır. Bu takım için yeterli değildir. Acilen gönderilmeli. Devre arasına kadar Hüseyin Cimşir ile devam edilmeli. Bu dönemde de yeni bir hoca bulunur.”

Sistem yanlış

GALİP DEĞERLİ


“ÜNAL Karaman’ı bu takımın başına yönetim getirdi. Getirenler de hocanın başarılı ya da başarısız olduğunu biliyorlardır. Para istemedi diye getirildi. Kadrosu çok iyi Trabzonspor’un, ilk 2’yi zorlar. Ama demek ki, bir başarısızlık var. Ha gitsin ama kim gelecek? Önemli olan büyük fotoğraf. Trabzonspor’un sistemi yanlış. Bu sistemde başarı zor gelir.”

BÜYÜK TAKIMA BÜYÜK HOCA

CENGİZ AKÇAY

“TRABZONSPOR büyük bir kulüpse büyük hocalarla çalışmalı. Nasıl futbolcuya para veriyorsan, teknik direktöre de para verip iyi hoca getireceksin. Ünal hoca bizim arkadaşımız ama Trabzonspor daha büyük arkadaşımız. Hepimiz Trabzonspor başarılı olsun diye çabalıyoruz. Gönderildiğinde de kimin geleceğini yönetim düşünmeli.”

ÜNAL İHANET ETTİ


ERMAN TOROĞLU

“Kusura bakma ama hocam, bu hareketle Trabzonspor'da baskıyı kaldıramadığını gösterdin. Burak senin dengeni bozdu, gömlek bol geldi. Ünal Karaman bu hareketiyle Trabzonspor seyircisine de ihanet etmiş oldu. Sonuçta ne oldu? Yine bir fırsat haftasında 2 puan uçup gitti. Yazık değil mi şimdi?”

Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap