SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ekuban ve Nwakaeme şoku!

Trabzonspor'da Ekuban ve Nwakaeme şoku!

09 Nisan 2021 Cuma - 17:30




Süper Lig’in 34’üncü haftasında ayrın deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor’da sakatlıkları bulunan Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban’ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklama yapıldı. İki oyuncunun sakatlıkları nedeniyle yarınki Çaykur Rizespor karşılaşmasında forma giyemeyeceği belirtildi.





Trabzonspor, Nwakaeme ve Ekuban'ın sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı.

Bordo mavili kulüpten yapılan açıklamada "Kulüp doktorumuz Op. Dr Hakan Çelik Anthony Nwakaeme ve Caleb Ekuban’ın sağlık durumlarıyla ilgili açıklamada bulundu. Hakan Çelik, “Kayserispor müsabakasında sağ uyluk arka adalesinde hissettiği ağrı nedeniyle oyundan çıkan Anthony Nwakaeme’nin bugün çekilen MR’ında kas gerilmesi ve ödem tespit edilmiş olup futbolcumuzun tedavisine başlanmıştır. Yine aynı müsabakada sağ uyluk üst adalesinde gerilme oluşan Caleb Ekuban’ın dün çekilen MR’ında kas gerilmesi ve ödem tespit edilmiş olup bu oyuncumuzun da tedavisine devam edilmektedir” dedi" ifadelerine yer verildi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap