SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Karaman Sturridge'yi neden oyundan aldığını açıkladı! ‘’Biraz kırgınlığı vardı’’

Trabzonspor'da Karaman Sturridge'yi neden oyundan aldığını açıkladı! ‘’Biraz kırgınlığı vardı’’

23 Aralık 2019 Pazartesi - 22:30




Süper Lig’in 16.haftasında deplasmanda Konyaspor’u 1-0’lık skorla mağlup eden Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.





Cemil Usta Sezonu’nun 16.haftasında Konyaspor’u 1-0 mağlup eden bordo mavililerde teknik direktör Ünal Karaman önemli açıklamalarda bulundu. Karaman şu ifadelere yer verdi;

‘’CİDDİ SAKATLIKLAR YAŞADIK''

‘’Oyuncularım kaybettikleri maçlarda kötü oynamışsa kötü oynamışsızdır diyorum. Bunu net bir şekilde benden duyuyorlar. Sezon başından beri kritik mevkilerde ciddi sakatlıklar yaşadık. Bugün maçımızı oynadık. Bu kadar sakatlığın üzerine belli başlı oyuncular gereğinden fazla maçlar oynadı. 29 maç oynarsak iyi oynayanlardan sayılabilirler. Mücadele ediyorlar. Gayret gösteriyorlar, takım bilinci var. Bu bizi mutlu ediyor. Gönlümüz arzu ediyor ki çok çok iyi yerde olsunlar ama sonuçta futbol bu gücün içerisinde herkes mücadele ediyor. Oyuncularımı tebrik ediyorum’'

STURRİDGE NEDEN ÇIKTI?

Sturridge’nin devre arası oyundan alınmasıyla ilgili Karaman ‘’Sturridge’nin maç öncesi biraz kırgınlığı vardı. Biraz deneyelim dedik. İkinci yarı halsizliğini hissedince böyle bir değerlendirme yaptık. Bütün oyuncularımız çok kıymetli ve benim gibi profesyoneller. Oyuncularımızı sonrada oyuna koysakta tribündede olsalar arkadaşların gelişimine katkı sağlayan genç delikanlılarımız bunlar. Bu değişikliğin çok farklı algılansın istemem’’dedi.

YUSUF YAZICI’A ÇOK ÜZÜLDÜM

Yusuf Yazıcı’nın sakatlığı ile ilgili ise Karaman‘’Biz eski olarak görmüyoruz. O bizim için kıymetli bir kardeşimiz. Bu tür sakatlıklara çok üzülüyoruz. Sakatlığını görünce tabi üzülüyorum. Ben biraz hassasım farklı bağlanıyorum. Çok üzülüyorum. Allah bu işten ekmek kazanan kimseye bu sakatlıkları yaşatmasın’’ ifadelerini kullandı.

Beğendim
105
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap