SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Sakho tamam

Trabzonspor'da Sakho tamam

Karadeniz Özel

12 Ocak 2020 Pazar - 10:45




Karadeniz’in haftalar öncesinden duyurduğu Fransız stoperin transferinde mutlu sona çok yaklaşıldı





Trabzonspor stoper transferi konusunda mutlu sona çok yaklaştı. Bordo-Mavililer İngiltere’nin Crystal Palace takımında forma giyen 29 yaşındaki savunmacı ile prensip anlaşmasına vardı. Daha önce PSG ve Liverpool formalarını da giyen Sakho’nun transferinin büyük bir aksilik yaşanmaması durumunda 1-2 gün içerisinde açıklanması bekleniyor.

Sörloth transferinde İngiliz kulübüyle iyi ilişkiler kuran yönetim, Sakho transferini de yaparak ilişkilerini artırmak amacında. Öte yandan 29 yaşındaki Sakho’nun Alexander Sörloth’u arayıp Trabzonspor hakkında bilgi aldığı da ifade edildi. 29 kez Fransa Milli Takımı’nda oynayan Sakho 2 gol kaydetti. Fransız oyuncu bu sezon ise kulübünde çok fazla forma şansı bulamadı.

Öte yandan Trabzonspor yönetimi Sakho transferinde yaşanabilecek olumsuzlukta ise alternatiflerini de hazır tutuyor. Bordo-Mavililerin Sakho’nun transferinin gerçekleşmemesi durumunda Marcelo Guedes, Manuel da Costa ve Angelo Ogbonna için yeniden girişimde bulunacağı kaydedildi.

Beğendim
42
Sevdim
9
Beğenmedim
6
Üzgün
5
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap