SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Yunus Akgün zirvesi

Trabzonspor'da Yunus Akgün zirvesi

Karadeniz Özel

04 Aralık 2022 Pazar - 15:53




Galatasaray’ı yakından takip eden muhabirlerden gelen bilgilere göre; sarı- kırmızılı takımda huzursuz olan Yunus Akgün için Trabzonspor devreye girdi.





Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor’da mükemmel bir sezon geçiren Yunus Akgün, Galatasaray’a döndü ancak burada hayal kırıklığı yaşadı.

Son haftalarda yedeğe düşen ve performansı tartışılmaya başlanan Yunus için çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Galatasaray’ı takip eden muhabirlerden gelen bilgilere göre; takımın en az para kazanan ismi olan Yunus, burada huzursuz.

Son haftalarda kulübeye çekilen 22 yaşındaki oyuncu, devre arasında Galatasaray’dan ayrılmak istiyor. Aynı muhabirlerin iddiasına göre, Yunus için ilk ciddi teklif Trabzonspor’dan geldi.

Geçtiğimiz günlerde Yunus Akgün’ün menajeri ile bordo-mavili kulübün yetkili isimleri İstanbul’da bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Bu toplantıda Yunus’un şartlarının konuşulduğu iddia edildi.

Genç oyuncunun menajerinin aynı zamanda Abdülkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Ahmetcan Kaplan, Burak Yılmaz, Rıdvan Yılmaz’ın yetkilisi olması, bu söylentilerin daha da güçlenmesine neden oldu.

Bu sezon Galatasaray’da toplam 11 maça çıkan Yunus Akgün 1 asist yaptı.

Beğendim
24
Sevdim
14
Beğenmedim
2
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap