SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'dan Ola Brynhildsen için flaş öneri! ''Parlatalım satalım siz de kazanın biz de''

Trabzonspor'dan Ola Brynhildsen için flaş öneri! ''Parlatalım satalım siz de kazanın biz de''

Karadeniz Özel

16 Ağustos 2021 Pazartesi - 09:02




Trabzonspor, Molde’nin en dikkat çeken ismi Ola Brynhildsen için kulübüne flaş bir öneride bulundu





Akyazı’da 2 gol atan, deplasmandaki maçta ise başımızı ağrıtan 22 yaşındaki genç kanat oyuncusu bordo-mavili yönetim tarafından yakın markaja alındı. Karadeniz’in ulaştığı bilgilere göre, Abdullah Avcı’nın da onayını alan kurmaylar, Ola Brynhildsen için ilk teması Molde yönetimi ile gerçekleştirdi. Yapılan görüşmede, “Oyuncunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Bize kiralayın. Parlatalım, bir sonraki satışından da size yüzde 25 pay verelim” teklifi yapıldığı öğrenildi.

Trabzonspor'un transfer gündemine yetenekli bir isim daha geldi. Aldığımız bilgilere göre, Molde ile oynanan Konferans Ligi 3’üncü ön eleme turu maçlarında sahadaki oyuncuların en iyisi olarak gösterilen 22 yaşındaki Ola Brynhildsen için Trabzonspor resmi teklif yaptı. Yine aynı kaynakların iddiasına göre, deplasmanda oynanan karşılaşmanın öncesinde Trabzonspor yönetimi ile Molde’li yetkililer bir araya geldi. Bu buluşmada bordo-mavili kurmayların Ola Brynhildsen’i kiralamak için Molde’ye teklif yaptıkları ifade edildi. Aynı kişilerden gelen bilgilere göre, Trabzonsporlu yöneticiler, “Brynhildsen yetenekli bir genç. Bu sezon bize kiralayın. Parlatalım, bir sonraki satışından da size yüzde 25’lik pay verelim” teklifi yapıldı. Molde yönetiminin bu öneriyi değerlendireceği, kabul etmeleri halinde ise Ola Brynhildsen’in imza atmak için Trabzon’a çağrılacağı ifade edildi. 22 yaşında 1.75 boyunda olan kanat oyuncusu Ola Brynhildsen bu sezon toplam 20 karşılaşmada 5 gol attı, 6 da asist yaptı. Genç oyuncu bu gollerin ikisini Akyazı Stadı’nda kaydetmişti.

Beğendim
10
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap