SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ünal, yabancı olsa şimdiye kadar imza attırılırdı

Ünal, yabancı olsa şimdiye kadar imza attırılırdı

19 Mart 2019 Salı - 10:41




Trabzonspor’un eski bir yöneticisinden Ağaoğlu ve ekibine, ‘Elinizi çabuk tutun’ çağrısı geldi





KARADENİZ // ÖZEL HABER - OSMAN BAŞKIR // Yönetimin, Ünal Karaman konusunda işi ağırdan aldığını iddia eden eski yönetici, “Kısıtlı kadroyla bu başarıyı yabancı hoca elde etse kahraman ilan edilir, sözleşmesi erkenden yapılırdı” dedi

ELİNİZİ ÇABUK TUTUN

TRABZONSPOR’UN gündemindeki en önemli konulardan birisi şüphesiz sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Ünal Karaman’a ne zaman yeni kontrat yapılacağı. Bu durumla ilgili Karadeniz’e konuşan camianın önemli ismi ve eski yönetici, Ahmet Ağaoğlu’na “Elinizi çabuk tutun” çağrısı yaptı. Ünal Karaman’ın eldeki kısıtlı kadroya rağmen çok başarılı olduğuna dikkat çeken eski yönetici, şunları söyledi:

VEBALİ AĞAOĞLU’NUN OLUR

“BU başarıyı bir yabancı yapsa, kahraman ilan edilir, sözleşmesi hemen yapılırdı. Konu bizim kendi çocuklarımız olunca neden iş ağırdan alınır bunu anlamak mümkün değil. Ünal Karaman’ın oyuncularla iletişimi mükemmel. Kendini sürekli geliştiriyor. Elbette zaman zaman eksikleri oluyor ancak elden kaçırılırsa bunun vebali Ahmet Ağaoğlu ve yönetimin olur. Bu işin ivedilikle çözüme kavuşması gerekir.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap