SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yüksek gerilim!

Yüksek gerilim!

17 Mayıs 2018 Perşembe - 10:11




Burak Yılmaz, Özkan Sümer’in açıklamalarını hedef aldı.





Sümer’in “Bu hafta bitiminde Burak Yılmaz olayı netleşir” açıklamalarına golcü oyuncu “Bu açıklamalar yerine arayıp bir geçmiş olsun demeyi düşündünüz mü?” diye tepki gösterdi.

GÖRÜŞECEĞİZ

Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın sezon sonu takımda kalıp kalmayacağı yönünde Genel Koordinatör Özkan Sümer’in yaptığı açıklamalar ortamı gerdi. Almanya’da fıtık ameliyatı olan Burak Yılmaz için Sümer, “Bu hafta bitiminde Burak Yılmaz olayı netleşir. Yapılacak görüşmede Burak Yılmaz’ın da bir kısım talepleri olabilir. Ya da kulübün talepleri Burak açısından uygunluk neticesi bir yerde birleşecek bu da bir uzlaşmaya ya da bir ilişkiye dönüşecek. Tek taraflı bir karar verme şansınız yok. Ortada bir akit var ve onun tarafından da bizim tarafımızdan da bağlayıcı tarafları var” açıklamasını yaptı.

DEVAM ETMEM ZOR

Kulüp genel koordinatörünün bu açıklamalarına Almanya’da tedavisi devam eden Burak, sosyal medya hesapları üzerinden tepki gösterdi. Tecrübeli golcü attığı tweet'te; “Benimle alakalı ne olduğu anlaşılmayan açıklamalar yapmak yerine, arayıp da geçmiş olsun demeyi düşündünüz mü?” şeklinde isyan etti. Yönetim ve Sümer’in kendisini ameliyat sonrası aramadığını ifade eden Burak’ın moralinin bu anlamda oldukça bozulduğu belirtilirken yakın çevresine “Trabzonspor ile devam etmem çok zor. Bunu yapacağımız görüşme sonrasında netleştireceğiz” dediği belirlendi.


SOSA’YA TEKLİF YOK

Trabzonspor’dan Jose Sosa için açıklama yapıldı. Arjantinli oyuncu Sosa konusunda bazı kulüplerin Trabzonspor'a teklifte bulunacağı yönünde basında yer alan haberlere ilişkin olarak Bordo-Mavili kulübün idarecileri “Şu anda bize herhangi bir öneri, teklif gelmiş değil. Öyle istekleri olursa ilgileniriz, çünkü illa olması değil, karşılıklı bir memnuniyet. Onun yararına olan şeyin bezim de yararımıza olması gerekiyor ki gerçekleşsin” dediler.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap