SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Yusuf çizme’yi giyecek mi?

Yusuf çizme’yi giyecek mi?

06 Ağustos 2018 Pazartesi - 11:50




Atatürk Olimpiyat Stadı, Cagliari maçında menajer ve scout akınına uğradı.





İTALYAN KANCASI

AVRUPA devleri Yusuf Yazıcı’nın peşini bırakmıyor. İngiltere’nin önemli takımlarından teklifler alan Yusuf için bu kez İtalya’dan alıcılar geldi. Aldığımız bilgilere göre, Çizme’nin 3 önemli kulübü Fiorentina, İnter ve Milan, Yusuf Yazıcı’yı izlemek için menajer ve scoutlar gönderdi.

MESUT ÖZİL GİBİ

BU isimler maç boyunca notlar tuttu. Yine aldığımız bilgilere göre, İtalyan devleri için İstanbul’a gelen bu yetkililerin Yusuf için tuttuğu raporlar olumlu. Özellikle, Fiorentina adına gelen scout’un Yusuf için kullandığı ‘Mesut Özil gibi’ sözleri genç yıldızın İtalya’ya transferini daha da güçlendirdi.

RESMİ TEKLİF YAPACAKLAR


BAŞKAN Ahmet Ağaoğlu, Yusuf Yazıcı’yı 25 milyon Euro’nun altında bir rakama satmayacağını açıklamıştı. Yine aldığımız bilgilere göre, İtalyan kulüplerinin Yusuf için belirledikleri rakam 15 ila 17 milyon Euro arasında. Bu teklif de kısa bir zaman süreci içinde resmi olarak Trabzonspor’un masasında olacak.

Haber: Mert YILMAZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap