SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Zeyyat Kafkas: ''Trabzonspor büyük bir camiadır''

Zeyyat Kafkas: ''Trabzonspor büyük bir camiadır''

Karadeniz Özel

26 Mart 2023 Pazar - 14:34




Trabzonspor’un yeni yönetim kurulunda görev alacak olan isimlerden Zeyyat Kafkas, Karadeniz mikrofonlarına konuştu.





Trabzonspor’da Olağanüstü Genel Kurul devam ediyor.

Kongreye tek liste ile giren Ertuğrul Doğan listesinde yer alan Zeyyat Kafkas, Karadeniz’e değerlendirmelerde bulundu.

Kafkas, şu ifadeleri kullandı: Ben her zaman söylerim. Trabzonspor’a yöneticilik yapan yüzlerce kişi bulabilirsin. Önemli olan kulüp başkanlığıdır. Kulüp başkanlığında bu dönem gelinen noktada ekonomik sorunların baş gösterdiği şu dönemde aday olmak herkesin harcı değil. Sayın Doğan aday oldu, biz de kendisiyle seçime girdik. Kimin ne görev aldığı hiç önemli değil Sayın başkan kendisi tebliğ eder. Trabzonspor için, en iyisini yapmak için mücadele ederiz. Bu hafta da çok önemli görüşmeler var.

Yarın 1’de çok önemli toplantısı var. O rakam 300 milyonu yanaşması gerekiyor ki biz mart ayını geçirelim. Tüm kulüpler için de geçerli. Her kulüp gibi bizim de Mart 31’de borcu yok yazısı almamız gerekiyor. Bunu alabilmek için o hesabın kapatılması gerekiyor. 

Bu akşam kongreden sonra toplantımız var. Sayın Başkan, hoca konusunu da dile getirecek tekrar. Herkesin fikirlerini alıyor ama yönetim olarak yetkiyi başkana vereceğiz. 


Bu hamleyi çok doğru zamanda doğru bir hocayla, Trabzonspor’un başkanının açıklayacağı bu 5 yıllık makro planda bizimle birlikte yürüyebilecek bir teknik kadro ile devam etmemiz lazım. 

Orhan Ak ile devam edilecek mi konusunu Sayın Başkan yarın açıklayacak. Orhan hocayla devam etmemiz durumunda belki hoca başarılı olur. Tekrar konuyu değerlendirebiliriz.

Kamera: Erol TAŞKIN
Haber:Tuğba ÖZTÜRK

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap