SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da hedef yerli Messi

Trabzonspor'da hedef yerli Messi

22 Mayıs 2016 Pazar - 13:21




PTT 1. Lig'de Denizlispor forması giyen eski Fenerbahçeli Recep Niyaz'a Trabzonspor'un talip olduğu iddia edildi.





Denizlispor'da gösterdiği performansla yeniden parlayan ve takımının PTT 1.Lig'de kalmasında büyük rol oynayan  Recep Niyaz'ı  Trabzonspor'un yakın takibe aldığı öğrenildi.

Trabzonspor'un, yeşil siyahlı taraftarların 'Yerli Messi' lakabını taktığı 21 yaşındaki orta saha oyuncusuna menajerler aracalığıyla haber gönderdiği belirtildi. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek oyuncunun bonservisi olmaması Trabzonspor'u cezbederken Bordo Mavili ekibin oyuncunun menajeri ile temasa geçtiği gelen bilgiler arasında. Genç oyuncuya ise adeta teklifler yağıyor Bulgar şampiyonunun Ludogorest,  Steau Bukreş, Lech poznan gibi takımlardan teklif alan futbolcu için Süper Lig'den Trabzonspor başta olmak üzere Rizespor ve Başakşehir oyuncu için girişimlerde bulundu.

2010 yılında henüz 15 yaşındayken Denizlispor'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Recep, yetersiz bulunmuş ve tecrübe kazanması için Bucaspor ile Samsunspor'a kiralandıktan sonra sezon başında yuvaya dönmüştü. Geçen sezon Samsun'la PTT 1'inci Ligi'nde play off finali oynayan Recep, bu sezon da 8 gol atıp 1'de asist yaparak yıldızını parlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap