SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'da iki yeni aday!

Trabzonspor'da iki yeni aday!

20 Ocak 2016 Çarşamba - 08:28




Trabzonspor'da Roma'dan ayrılan Rudi Garcia ile Porto'dan ayrılan Julen Lopetegui de teknik direktör adayları arasında girdi.





Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta menajerlerin ablukasına alınmış durumda... Sürekli olarak daha önce Türkiye'de görev yapmış Daum ve Rijkaard gibi isimlerin yanı sıra uzun süredir işsiz olan Juande Ramos gibi teknik adamları kendisine öneriyorlar. Usta ise, bu tip isimler yerine Trabzonspor'un 50'inci yıl projesini kaldırabilecek isimler üzerinde duruyor. Kulübün mali yapısını kabul ederek, transfere değil de oyuncu yetiştirmeye yönelecek isimler üzerinde duruyor.

Bu konuda öncelikle Walter Mazzari ile görüşen Usta, son olarak gözünü Roma'dan ayrılan Rudi Garcia ile Porto'dan ayrılan Julen Lopetegui'ye dikti. Garcia'nın özellikle Lille'deyken kurduğu genç kadro ile yaşadığı başarılar, Lopetegui'nin ise İspanya Genç Milli Takımlarında çalıştırırken üst yapıya gönderdiği oyuncular yüzünden Usta'nın gözüne girmiş durumda. Usta'nın iki teknik adamla menajerler aracılığıyla temas kurdurduğu ve resmi görüşmelere başlanacağı bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap