SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzonspor'un Amrabat kozu

Trabzonspor'un Amrabat kozu

13 Haziran 2015 Cumartesi - 08:56




Trabzonspor, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın takıma katılmasını çok istediği Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Ambarat konusundaki ısrarından v





Transfer sezonuna Kayserispor’dan Hakan, Okay ve Alper’i alarak başlayan, önceki gün de Kamerunlu oyuncu Stephane M’Bia’ya imza attıran Trabzonspor, Sportif Direktör Süleyman Hurma’nın takıma katılmasını çok istediği Galatasaray’ın Faslı oyuncusu Nordin Ambarat konusundaki ısrarından vazgeçmiyor. Amrabat’ın aradıkları hücuma dönük orta saha oyuncusu profiline tam olarak uyduğunu savunan Hurma, bu konudaki girişimlerini sürdürüyor.

KİRALIK FORMÜLÜ

Trabzonspor’un Amrabat transferinde Galatasaray ile Burak Yılmaz ve Olcan Adın transferlerinden kalan hesabı kapatmayı amaçladığı belirtildi. Sarı-Kırmızılıların da buna sıcak baktığı belirtiliyor. Trabzonspor’un Amrabat’ın bonservisine yüksek fiyat istenmesi halinde kiralama yoluna gidebileceği de öğrenildi. Bu arada Sivassporlu Aatıf için de Trabzonspor’un bekleyişi sürüyor. Trabzonspor’un takas artı para formülüyle bu oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap