SON DAKİKA



Haber > Spor > Trabzon'un uğuru

Trabzon'un uğuru

12 Haziran 2015 Cuma - 09:24




Trabzonspor’un başarılı stoperi Uğur Demirok yeni sezondan umutlu.





Geçtiğimiz sezon devre arasında Akhisar Belediyespor’dan Bordo-Mavili renklere bağlanan 25 yaşındaki savunma oyuncusu, 2015-2016 sezonunda hem şampiyonluklar yaşamak hem de yeniden milli takıma yükselmeyi hedefliyor. Teknik Direktör Ersun Yanal’ın “Gelecek sezon daha iyi olacaktır” dediği Uğur, kendisine güvenenleri de mahçup etmek istemiyor. Bordo-Mavili takıma transfer olduğu ilk dönemde sakatlıktan yeni çıktığını ve tam kapasite oynayamadığını belirten Uğur, güzel bir kamp dönemi geçirip, sezona hazır bir şekilde girmek istediklerini söyledi. Trabzon’da futbol oynamak için çok iyi bir ortam olduğunu savunan Uğur, “Bu şartlar altında başarılı olmak zorundayız. Bunu biliyoruz. Taraftarlarımızın da bizden beklentilerini biliyoruz. Onları mutlu etmek istiyoruz” dedi.

Milli takım hayali

Akhisar Belediyespor forması giydiği dönemde A Milli Takım’a kadar yükselen ancak daha sonra aynı istikrarı sürdüremediği için milli formaya hasret kalan Uğur, yeni sezonda yeniden kendisini kanıtlayıp A Milli Takım’a yükselmek istediğini söyledi. Uğur, A milli formayı en son 1 Haziran 2014’de ABD ile oynanan hazırlık maçında giymişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap