SON DAKİKA



Haber > Spor > Transfer oyunları

Transfer oyunları

24 Haziran 2015 Çarşamba - 09:33




Transferde şuana kadar somut adım atamayan Trabzonspor’da gözler Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve Teknik Direktör Ersu





Ersun Yanal’ın ABD’den dönmesiyle birlikte bu hafta sonu bir araya gelmesi beklenen üçlü, transferde yeni bir yol haritası çizecek. Yabancı transferinde umduğunu bulamayan ve eldeki yabancıların satılamaması nedeniyle rotanın yeniden yerli oyunculara dönmesi gündeme geldi. Sportif Direktör Süleyman Hurma, her ne kadar “Yeterince yerli oyuncumuz var. Bu nedenle yerli transferi gündemde değil” dese de, bu düşüncenin değişebileceği belirtiliyor. Yabancı transferinde beklentiler gerçekleşmezse, özellikle forvet transferi için Muhammet Demir, Adem Büyük ve Mevlüt Erdinç üçlüsünden birinin mutlaka transfer edilebileceği kaydedildi. Trabzonspor daha önce bu oyuncular için girişim yapmış ancak yüksek bonservis bedelleri nedeniyle geri atım atmıştı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap