SON DAKİKA



Haber > Spor > "TS Club daha iyi olacak"

"TS Club daha iyi olacak"

01 Haziran 2013 Cumartesi - 14:25




TS Club’dan sorumlu Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, Bordo-Mavili kulübün İstanbul’da bulunan ofisini ziyaret ederek, yapılan çalışmalar





Türköz, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, çok hızlı ve doğru kararlar almak zorunda olduklarını belirterek, “Bu hem futbol takımımız hem de diğer şirketlerimiz için geçerli. TS Club, Trabzonspor'un kendi içinden çıkardığı ilk markası. On yıllık geçmişi var. Daha iyi yerlerde olması lazım. Araştırma yapacağız, taraftar hangi ürünü istiyor, bizden beklentisi ne? Önce fotoğrafı doğru okumak istiyoruz. Çok hızlı şekilde dünyadaki örnekleriyle karşılaştıracağız. Sonrasında üç yıllık doğru bir planlama ile yapıyı yeniden re-organize edeceğiz” dedi. Mevcut ciroları büyük kulüplere yakışır düzeye çıkarma hedefleri bulunduğuna da işaret eden Türköz, “Her Trabzonsporlu'nun evine yılda en az bir lisanslı ürün girecek. Ürün gamı değişecek, gelişecek. Taraftar ekonomisi olmazsa olmazımız. Hiç bir Trabzonsporlu'nun imitasyon ürün giymesini isteyemiyoruz. Ona göre bir planlama içerisindeyiz” diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap