SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye,Norveç'e diş geçiremedi

Türkiye,Norveç'e diş geçiremedi

08 Ekim 2021 Cuma - 23:46




A Milli Futbol Takımımız, 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. maçında Norveç'i konuk etti.





2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 7. maçında A Milli Futbol Takımımız, Norveç'i ağırladı. 6-1'lik Hollanda mağlubiyetiyle grupta avantajını kaybeden Ay-Yıldızlı ekibimiz yeni teknik direktörü Stefan Kuntz yönetimindeki ilk maçından galibiyetle ayrılmak istiyordu ancak olmadı... Kuzey Avrupa ekibine karşı mücadeleye hızlı başlayan Millilerimiz 6'da Cengiz Ünder'in asistinde Kerem Aktürkoğlu ile öne geçti. Bu dakikadan sonra mücadele karşılıklı ataklarla geçse de Norveç baskılarını artırdı. Kuzey ekibi aradığı golü de 42. dakikada buldu. Kristian Thorstvedt'le beraberliği yakalayan Norveç soyunma odasına 1-1'le girdi.

İkinci devrede tempo daha düşüktü. Orta alan mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada iki takım da zaman zaman tehlikeler yarattı. Ancak kritik maçtan başka gol çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi.

Bu sonuçla Türkiye 12 puana yükselirken, Norveç de puanını 14'e çıkarttı. Böylece rakibimizle maç öncesinde 2 olan fark erimedi. Lider Hollanda ise Letonya karşısında aldığı 1-0'lık galibiyetle puanını 16 yaptı. 
 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap