SON DAKİKA



Haber > Spor > Türkiye'nin gururları

Türkiye'nin gururları

10 Şubat 2015 Salı - 11:43




Gençler Türkiye Şampiyonası’na katıldığı 4 sporcuyla 3 altın ve 1 bronz madalya kazanan Hekimoğlu Boks Kulübü adeta madalyalara ambargo koydu. 





61 kiloda Onur Arslan, 75 kiloda Batuhan Kılıç ve +91 kiloda Vural Nuhoğlu Gençler Türkiye Şampiyonası’nı altın madalya ile tamamlayıp Trabzon’un yüz akı oldular. Hekimoğlu Boks Kulübü’nün yükselişi devam ediyor. Kısa süre önce Trabzon boksuna katılan ve kısa sürede gerek başarılarıyla gerekse projeleriyle dikkatleri üzerine geçen Hekimoğlu Boks Kulübü, Gençler Türkiye Şampiyonası’na katıldığı 4 sporcu ile aldığı 3 altın ve 1 bronz madalya ile Trabzon’un gururu oldu. Şampiyonada rakiplerine ringi dar eden 61 kiloda Onur Arslan, 75’te Batuhan Kılıç ve ağır sıklette Vural Nuhoğlu Hekimoğlu Boks Kulübü’nün başarılarını zirveye taşıdı. Milli takıma katılmaya da hak kazanan demir yumruklar, aynı başarıyı milli takım kampında da sergileyip Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nda başarılarını katlamak istediklerini ifade ettiler.

Yeniden şekillenecek

Hekimoğlu Boks Kulübü Başkanı Suat Hekimoğlu, bayrağı devraldıkları günden bu yana boksta çok ciddi ve çok güzel işlere imza attıklarını ifade ederek, “Emeklerimizin karşılığını bir bir alıyoruz. Başarılı bir şampiyona geçirdik. Sporcularımı ve antrenörümüz Nazım Dalkıran’ı tebrik ediyorum. Eminim çok daha iyi başarılara imza atacağız. Avrupa ve Dünya şampiyonalarını başarıyla geçip artık ülkemizin ve ilimizin olimpiyat madalyası özlemine son vermek istiyoruz” dedi.  Trabzon’da yapılan şampiyonada emeği geçen Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cemalettin Yazıcı’ya teşekkür eden Hekimoğlu, “Trabzon’a gelen kulüpleri elimizden geldiği kadar iyi ağırlamaya çalıştık. Amacımız Türk boksuna sahip çıkmak. Bunun için büyük gayret sarf ediyoruz. Bu yolda çok daha güzel günler göreceğimizden eminim” diye konuştu.

Bu daha başlangıç

Sporcularıyla gurur duyduğunu açıklayan Hekimoğlu Boks Kulübü antrenörü Nazım Dalkıran, “4 sporcu ile katıldığımız şampiyonadan 3’ü altın olmak üzere 4 madalya ile ayrılmak çok güzel bir başarı. Ancak bu bizi tatmin etmiyor. Trabzon bokstaki yeri ve tarihi belli. Bu başarılarımızı Avrupa, Dünya ve hatta Olimpiyat’a taşımak için daha çok çalışacağız” dedi.  

Yunus MERMERTAŞ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap