SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta yargıya gidiyor!

Usta yargıya gidiyor!

08 Kasım 2015 Pazar - 10:31




Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili İbrahim Usta, sevk kararının tamamen hukuka aykırı olduğunu belirterek, “Bu sevke dahil olan ve kararın altın





Trabzonspor’un geçtiğimiz hafta oynadığı Gaziantepspor maçının ardından ‘hakem soyunma odası koridorlarında sportmenliğe aykırı hareket ettiği’ gerekçesi ile PFDK’nın 1 yıl 6 ay hak mahrumiyeti cezası verdiği TFF Başkanvekili İbrahim Usta, kendisini savunmak için yeni bir adım atacak. İbrahim Usta, inandığı doğruları savunmaktan asla geri adım atmayacağını belirterek, “Bu sevk ve alınan karar tamamen hukuka aykırıdır. Bu sebeple sevke dahil olan, doğrudan veya dolaylı dahil olan ve bu kararın altında imzası bulunan herkes hakkında suç duyurusunda bulunacağım” dedi.

“ASLA GERİ ADIM ATMAYACAĞIM”

“Kendi mevzuatını yok sayanlar, Türkiye Cumhuriyeti yasalarını yok sayamayacaktır. Türkiye Futbol Federasyonu kimsenin babasının çiftliği değildir. Subjektif, dayanaksız ve hukuksuz davranmanın karşılıksız kalmayacağını herkes görecektir. Tanımadığım bir yargılama sistemine savunma vermedim. Tahkim Kurulu’na da sadece bu sevkin ve alınan kararın uygulanamayacağını bildireceğim. Kararın usulsüz olduğunu bildireceğim ve Tahkim Kurulu’na savunma vermeyeceğim. Tahkim Kurulu’nun bu yanlışı düzelteceğini umuyorum. Bu anlamda hiçbir geri adım atmayacağımı tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap