SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta'ca çözüm

Usta'ca çözüm

08 Kasım 2016 Salı - 08:03




Trabzonspor Başkanı, TFF, MHK ve Kulüpler Birliği başkanlarına çağrıda bulundu





TFF’YE KUŞATMA

Trabzonspor’da Beşiktaş maçının yankıları sürüyor. Maçın hakemi Mete Kalkavan’a öfkesi dinmeyen Bordo-Mavililer’de kulüp başkanı Muharrem Usta, TFF ve MHK’ye tepkisini gösterdi. Usta’nın önce MHK Başkanı Yusuf Namoğlu ile görüşerek “Yeter artık! Çok canımız yanıyor” dediği belirtilirken daha sonra da TFF Başkanı Yıldırım Demirören’e isyanını dile getirdiği öğrenildi. Usta, bu tip hataların tekrarlanmamasını isterken işin çözümünü Karadeniz’e açıkladı.

BAĞIRMAM BİR MAÇLIK DEĞİL

Usta, taraftarların kendisine sosyal medya üzerinden yaptıkları “Gerekiyorsa TFF’ye hatta Ankara’ya yürüyelim” şeklindeki çağrılarına, “Hakem hataları yürümeyle çözülecek işler değil. Niye böyle oluyor, işin özüne inmeye çalışıyoruz ama bulamıyoruz. MHK Başkanı Yusuf Namoğlu eskiden beri tanıdığım düzgün bir insan. Kendisiyle sürekli görüşüyorum. Benim bağırmam bir maçlık değil. Kendilerine söylüyorum; gelin bu sorunu masaya yatıralım, çıkar yolunu hep birlikte bulalım. Yoksa camialar birbirine düşüyor, insanlar huzursuz oluyor” dedi.

AYNI NOKTADA BULUŞALIM


“Bu sorunu Kulüpler Birliği, TFF ve MHK Başkanı bir araya gelerek hiçbir hesap yapmadan konuyu samimi bir şekilde masaya yatırarak çözebilir” diyen Usta, “Bu soruna Trabzonspor’un değil, hepimizin meselesi olarak bakmalıyız. Çünkü bu uzun soluklu ve hassas bir konu. Hepimiz bir noktada buluşursak bu tür sıkıntıları en aza indiririz. Benim bu sezon belki 10 maçta 1 kez canım yandı ama asıl isyanım taraftarlarımızın yüzündeki gülücüğün haksızca alınmasıdır. işte bu benim canımı çok yakıyor” diye konuştu.

YABANCIYA KARŞIYIZ

“Yabancı hakeme karşıyız. Bu sorunun çözümü yabancı değil kendi öz evlatlarımızdır” diyen Başkan Muharrem Usta, “Bir kere ligimiz 8 hakemin etrafında dönüyor. Çünkü geçmişte yaşanan sorunlardan dolayı Trabzonspor, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın maçlarına görevlendirilemeyen hakemler var. Bu başlı başına önemli bir sorun. Bu şekilde çark döndüğü müddetçe birilerinin canı yanacak, sesler yükselecek. Çözüm mü nerede? Yukarıda belirtiğim gibi bütünlükte” ded

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap