SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta'dan 50. yıl vurgusu

Usta'dan 50. yıl vurgusu

22 Ocak 2016 Cuma - 19:08




Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta dün yaptığı basın toplantısında kulübün büyük bir ekonomik sıkıntı içinde olduğunu söyleyerek bu durumu 'Büyük Çöküş





Başkan Usta bugün sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada 50. yıl vurgusu yaparak 2017-18 sezonunda herkesin hedef kilitlenmiş bir Trabzonspor göreceğini söyledi. Usta yaptığı açıklamada: "Çöküş dönemi bir durum tespitidir. Olanlardan ders çıkarmaya yarar ki aynı hatalar tekrarlanmasın diye. Bu sezonun 2.yarısına GEÇİŞ DÖNEMİ diyoruz. Amaç kulübü derleyip toparlanmak ve yeni bir ruha kavuşturmaktır. Sabırla ama kararlılıkla. Kulübümüz için 2016-17 sezonu YÜKSELME DÖNEMİ olacaktır. Hedefimiz... yeni stadla birlikte iddialı bir takım olmak ve zirveye oynamaktır. Hiç kimsenin şüphesi olmasın ki... 50.yılda şampiyonluğa parolasıyla 2017-18 yılı hedefe kilitleneceğimiz bir yıl olacaktır" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap