SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta’dan transfer açıklaması

Usta’dan transfer açıklaması

19 Haziran 2016 Pazar - 08:31




Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, takımın çok kalabalık olduğunu belirterek, "Bizim öncelikle transferde gündemimiz satışlar.





"BİZİM TRANSFERDE ÖNCELİKLİ GÜNDEMİMİZ SATIŞLAR"

İftar programı öncesinde açıklama yapan Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, "Bizim öncelikle transferde gündemimiz satışlar. Çünkü takım çok kalabalık. Yine UEFA ile yaptığımız görüşmede belli bir bütçenin içerisine sığmamız bekleniyor. O nedenle önceliği satışlara verdik. Bir taraftan da transfer görüşmeleri yapılıyor. Fakat Avrupa Şampiyonası olduğu için doğal olarak hem Türkiye'de hem de Avrupa'da transferler ağırlıklı olarak şampiyonadan sonraki dönemde hareketli olacak. Ama biz de yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Her ikisinde de inşallah iyi bir sonuç elde edeceğiz" şeklinde konuştu.

"AÇILIŞI 2-3 GÜNLÜK FESTİVAL HALİNE GETİRECEĞİZ"

Yeni açılacak stat ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Usta, "Bizim gelecek sene seyircisiz oynanacak maçlarımız var. İlk seyircili olacak maçımızda düşünüyoruz. İnşallah yeni statla yeni sezona bu şekilde başlayacağız. Açılışı 2 veya 3 günlük bir festival haline getireceğiz. Yani sadece bir stat açılışı olmayacak. Fakat bizim seyircisiz oynama cezamız olası nedeniyle açılışımız sarkıyor. O nedenle muhtemelen lig maçına da denk gelebilir. Şu anda ona bakıyoruz. Ligin ortasında takım getirmek kolay değil ama sene başında olsa bu biraz daha kolaydı. Fakat stadın sene başına yetişmesinde bir gecikme olduğu için o tarihe de stat yetişmiyor. Bu nedenle nasıl bir şey yapacağımıza bakacağız" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap