SON DAKİKA



Haber > Spor > Usta’nın gençlik vurgusu

Usta’nın gençlik vurgusu

17 Mayıs 2016 Salı - 09:10




Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’nın kritik teknik direktör zirvesinde yeni hocası Ersun Yanal’dan bazı önemli talepleri olduğu öğrenildi.





Buna göre Usta’nın Yanal’a, “İlk dönem kurduğunuz kadro Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet etti.Maliyeti de son derece uygundu. Yine yapabiliriz. Ancak bu noktada sizden en büyük beklentilerimizden biri de genç ve kendi altyapımızdaki oyuncularla alakalı olacak. Uyumlu bir çalışma ile her sezon 2-3 futbolcuyu üst yapıya taşıyabilirsek bu bize hem maddi hem manevi büyük katkılar sağlar. Bu konuda biz de yönetim olarak üzerimize düşeni yaparız, her türlü desteği verir kararlarınızın arkasında dururuz” dediği öğrenildi.

Yanal’ın da bu talebe olumlu yanıt verdiği, sezon başı kampı öncesinde altyapı koordinatörü Sadi Tekelioğlu ile fikir alış-verişinde bulunacağı ve en az 4-5 genci takımla birlikte kampa götüreceği ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap