SON DAKİKA



Haber > Spor > Uzatmayın uşaklar bitirin işi!

Uzatmayın uşaklar bitirin işi!

27 Kasım 2013 Çarşamba - 08:59




Karadeniz ekibi Güney Kıbrıs Rum ekibini yarış dışına itip tarih yazmak istiyor. Akçay ve talebelerinde zafer sesleri yükseliyor.





UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda yarın akşam 5.maçında sahasında Apollon Limassol ile karşılaşacak olan Trabzonspor, rakibini yenerek gruptan çıkmayı garantilemek istiyor. Süper Lig’de geçen hafta Eskişehir’i yenerek bu maç öncesi moral bulan Bordo-Mavililer, zorlu maça kilitlenirken parola mutlak galibiyet olarak belirlendi. Karadeniz ekibi Güney Kıbrıs Rum ekibini yarış dışına itip tarih yazmak istiyor. Futbolda her zaman yeni başarılara ihtiyaç duyulduğunu oyuncularıyla yaptığı toplantılarda anlatan Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, oyuncularına rehavet uyarısı yaptı. Avrupa’da yenilgisiz bir takım olduklarını ve tüm gözlerin üzerlerinde olduğunu oyuncularına söyleyen Akçay, “Bir futbol takımı için rehavet en büyük rakiptir. Apollon Limassol maçını kazanmamız halinde Avrupa'da bir üst tura çıkmayı garantileyebiliriz. Hatta grubu lider de bitirebiliriz” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap