SON DAKİKA



Haber > Spor > Ya yaparım ya da giderim!

Ya yaparım ya da giderim!

07 Ekim 2016 Cuma - 10:36




"50. yılda şampiyonluk..." parolasıyla yola çıkılmasına rağmen 6 haftalık performans nedeniyle keyfi kaçan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Ersun Ya





Tecrübeli teknik adam emeklerinin karşılığını sahada görmek istediklerini söyleyen Başkan Usta'ya, "Bu böyle gitmeyecek. Tablo tersine dönecek" yanıtını aldı. Geçtiğimiz sezon yaşanan olumsuzluklardan takımın bir türlü sıyrılmadığını anlatan Yanal, "Bu olumsuzlukları kulüp bünyesindeki herkes yaşadı. Hala da yaşıyor. Bunu çözmek de benim işim, ya yaparım, ya da giderim" diyerek çözüm bulma sözü verdi.

4'ÜNCÜ SİSTEM GÜNDEMDE! 4-3-3'E DÖNÜLÜYOR

Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal bir kez daha sistem değişikliğine gidiyor. Sezon başından bu yana 4-2-3-1, 3-5-2 ve 4-4-2 sistemlerini deneyen tecrübeli teknik adam gol sorununu çözmek için taktiksel değişikliğe gitmeye hazırlanıyır. Yanal, 4-3-3 sistemine geçerek hücum hattını kalabalık tutmayı hedefliyor. Son haftalarda yedek bıraktığı Castillo ile birlikte Yusuf Erdoğan'ı da tekrar 11'de görevlendirmeyi planlıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap