SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal affetmiyor

Yanal affetmiyor

09 Ağustos 2016 Salı - 11:00




Ersun Yanal’ın gazabına uğrayan son oyuncu Yusuf Erdoğan oldu Trabzonspor teknik direktörü hataya asla tahammül edemiyor.





BORDO-MAViLiLER’iN teknik direktörü Ersun Yanal futbolcularına aman vermiyor. Camianın gurur duyacağı bir takım inşa etmek isteyen deneyimli teknik adam özellikle hazırlık maçlarında hata yapan oyunculara karşı sert yüzünü göstermekten geri kalmıyor. Daha önce MTK Budapeşte maçında Yusuf Yazıcı’ya sinirlenerek genç oyuncuyu dışarı alan Yanal’ın bu kez gazabına Karabakh Wien maçında Yusuf Erdoğan uğradı. Kampın en dikkat çeken ismi olan Yusuf Erdoğan’a yaptığı hata sonrası yerinden fırlayarak, “Yusuf sen kendi kafana mı göre takılıyorsun? istersen seni dışarı alabilirim” yönünde fırça atan deneyimli teknik adam kulübede de söylenmeye devam etti. Ersun Yanal’ın bu çıkışının ardından genç oyuncunun moralinin bozulduğu gözlendi. Yanal hazırlık maçı sonrası oyunculara idman yaptıracağı sırada bazı taraftarların futbolcularla fotoğraf çektirmesine de sinirlendi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap