SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal: Bize kazanmak yakışır

Yanal: Bize kazanmak yakışır

03 Mart 2017 Cuma - 08:49








Bordo-Mavili takımın teknik patronu Ersun Yanal, “Karabük maçı 6 puan de!erinde. Kazanıp son iki haftadaki kayıpları telafi etmeliyiz” mesajını verdi Bordo-Mavili takımın teknik patronu Ersun Yanal, “Karabük maçı 6 puan de!erinde. Kazanıp son iki haftadaki kayıpları telafi etmeliyiz” mesajını verdi.

YARA ALDIK

Karabük maçı öncesi tüm planlarını üç puan üzerine yapan Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, son iki haftadaki puan kayıplarına ‘dur’ diyeceklerini söyledi. Yanal, Avrupa hedefleri olduğuna dikkat çekerek, “iki haftalık puan kayıpları bizi bu yolda yaraladı. şimdi yeniden toparlanma zamanı. Oyuncularım Karabük karşısında gereken mücadeleyi gösterecektir” dedi.

GÜLEN TARAF OLURUZ

“Avrupa bizim için mucize değil” diyen Yanal, “Zaten bu yarışın içindeyiz. Sonuna kadar hedefi kovalayacağız. Üç puanlık sistemde her hafta dengeler de!işebilir. Karabük maçına baktı!ımızda 6 puanlık bir maç oldu!u ortada. Bu haftayı iyi de!erlendirmeliyiz. Bize kazanmak yakışır. Taraftarlarımızın da desteğiyle sahamızda gülen taraf oluruz” $eklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap