SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal çok düşünceli

Yanal çok düşünceli

01 Ağustos 2016 Pazartesi - 10:30




Trabzonspor Macaristan kampında ikinci sınavını Györi ETO FC karşısında verirken ortaya konulan futbol Teknik Direktör Ersun Yanal’ı memnun etmedi.





Hazırlık maçında yerinden bir an olsun kalkmayan ancak sinirli tavırlarıyla dikkat çeken Yanal’ın futbolculara sert uyarılarda bulunduğu gözlendi. Yeni transferlerin beklenmesine rağmen şu ana kadar kampa Ramil ve Durica dışında transferin katılmaması da deneyimli çalıştırıcıyı derin düşüncelere itiyor. Macaristan kampında kemik kadroyu oluşturmak istemesine karşın Trabzonspor yönetiminin transferde beklenen adımları atamaması Ersun Yanal’ın canını sıkan en önemli faktör olarak göze çarpıyor. Yanal’ın dün maçtan sonra başkan Muharrem Usta ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. Yanal’ın başkandan kısa sürede görüşülen isimlerin kadroya dahil edilmesini istediği, zamanın da aleyhlerine işlediğini söylediği belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap