SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal kadroyu değişiyor!

Yanal kadroyu değişiyor!

10 Eylül 2016 Cumartesi - 11:12




Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Osmanlıspor maçının 11'inde ufak değişiklikler yapmaya hazırlanıyor.





rabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, Osmanlıspor maçını hazırlık dönemi sonrasında kurulan yeni takımı için ideal deneme karşılaşması olarak görüyor. Tecrübeli teknik adam oyuncularıyla yaptığı görüşmelerde Osmanlıspor'un ligin en dikkat çekici takımı olduğunu aynı zamanda Avrupa Kupaları'nda oynaması nedeniyle formunu erken yakaladığını anlatıyor. Bu maçla birlikte adım adım ilerleyerek ligde iddialı konuma gelebilecek pozisyona ulaşacaklarına değinen Yanal, Osmanlıspor karşısında favori olmadıklarını da belirtiyor.

Ersun Yanal'ın Osmanlıspor 11'i şekillenmeye başladı

Osmanlıspor mücadelesinin hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal sahaya süreceği kadroyu da hemen hemen şekillendirdi. Kalede Onur'a forma verecek olan tecrübeli teknik adam, savunma kurgusunda ise sol bek bekte Güray ve İbanez arasında kaldı. Ibanez'i oynatmak istese de Güray'dan da henüz vazgeçmedi. Yanal'ın düşündüğü bir değişiklik ise hücum bölgesinde. Dame Ndoye'ye forma vermeye hazırlanan Yanal, antrenmanlarda Senegalli golcüyü sağ açık ve forvet poziyonlarında denedi. Jun Suk'un 11'de başlaması halinde Ndoye sağ kanatta forma giyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap