SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal kadroyu değiştirdi

Yanal kadroyu değiştirdi

17 Eylül 2016 Cumartesi - 18:48




Ersun Yanal, Süper Lig'in 3. haftasında sahalarında 2-0 yenildikleri Osmanlıspor maçının ilk 11'ine göre 2 oyuncu değişikliğine gitti.





Bordo-mavili takımın teknik direktörü Ersun Yanal, Süper Lig'in 3. haftasında sahalarında 2-0 yenildikleri Osmanlıspor maçının ilk 11'ine göre 2 oyuncu değişikliğine gitti. Yanal, defanstaki Okay Yokuşlu'nun yerine Ibanez'e, orta sahada ise Yusuf Erdoğan'ın yerine Bero'ya forma verirken, geçen hafta ilk kez 11'de oynayan Güney Koreli yeni transfer Hyun Jun Suk da sahadaki yerini aldı. Yeni transferlerden Ramil Sheidaev ile Serge Akakpo'yu 18 kişilik kadroya dahil etmeyen Yanal, Senegalli futbolcu Dame N'Doye'u ise yedek kulübesinde oturttu. Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar ise Gençlerbirliği ile deplasmanda oynadıkları ve golsüz berabere kaldıkları karşılaşmanın kadrosunda bir değişiklik yaptı. Kalpar, orta sahada Ismail Aissati'nin yerine Deniz Vural'a görev verdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap