SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal konusuna son nokta koyuldu

Yanal konusuna son nokta koyuldu

24 Şubat 2015 Salı - 08:48




Napoli maçı sonrasında İstanbul'a gelişte hem Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun hem de taraftarın sahip çıktığı Trabzonsporlu oyuncuların, Kasımpaşa ma





Napoli maçından sonra Ersun Yanal'a, "Avrupa Kupalarına gidemezsek, sezon sonunda ne sen kalırsın, ne de ben" diyen Başkan Hacıosmanoğlu'nun, maçtan sonra Ersun Yanal'la bir araya gelmemesi değişik şekillerde yorumlandı. Ersun Yanal'ın geldiği günden bu yana ilk kez Hacıosmanoğlu'nun desteğini arkasında hissetmediğini yardımcıları ile paylaştığı bildirildi. Ersun Yanal'ın bu hafta içinde çok önemli bir karar aşamasında olduğu, Hacıosmanoğlu ile bir araya gelerek gelecek sezonun planlamasının yapılacağı bu toplantıda istifa bile etmesinin gündeme geleceği iddia edildi.

HACIOSMANOĞLU DİKKATİNİ ÇEKECEK

Trabzonspor'da Ersun Yanal'ın performansı tartışılmaya başlarken, yaklaşık 20 gün önce İstanbul basınına yansıyan "çapkınlık" foroğrafları sonrasında İbrahim Hacıosmanoğlu ile hocanın arası açılmıştı. Ersun Yanal, Kasımpaşa maçı sonrasında Trabzon'a dönmezken, hocanın Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşeceği bildirildi. Bu görüşmede Başkan'ın Yanal'a özellikle haftanın en az 3 günü İstanbul'da olması nedeniyle daha önce belirttiği rahatsızlığını bu kez daha sert şekilde bildireceği öğrenildi. 2009'da Trabzonspor'da çalışırken günlerini şehirde geçiren Yanal'ın kendisi gibi yardımcılarının da sürekli şehir dışına çıkmasının Hacıosmanoğlu'nun tepkisine neden olduğu da gelen bilgiler arasında. Hacıosmanoğlu'nun, Yanal'ın 1 veya 2 yardımcısının ipini çekerek, Yanal'a "dikkatli ol" mesajı vereceği de yine iddialar arasında.

HACIOSMANOĞLU, YANAL'A TAM DESTĞİNİ AÇIKLADI

Ancak ortaya atılan tüm bu iddialara rağmen Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, dün yaptığı açıklamada Yanal'a tam desteğini açıkladı. Hacıosmanoğlu'nun "Ersun hoca bizim için çok değerli bir teknik adam. Onunla uyum içinde çalışıyoruz. Taraftarlarımız, Ersun hocayı çok seviyor ve güveniyor. Sabırlı olmak lazım. Biz yönetim olarak Ersun Yanal ile uzun yıllar çalışmayı planlıyoruz. Trabzonspor özlediği şampiyonluğa Ersun Yanal ile ulaşacak. Hocamız bize 'Bu Trabzonspor'u gelecek sezon şampiyon yapacağım" şeklinde ki sözleri üstte sayılan tüm bu iddialara noktayı koymuş oldu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap