SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal oyuncularını topladı ve...

Yanal oyuncularını topladı ve...

03 Nisan 2015 Cuma - 19:53




Oyuncularıyla toplantı yapan Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, gelecek sezon Avrupa arenasında yer almak için kalan 9 haftada hata yapma lüksl





Ersn Yanal oyuncuları ile toplantu yaptı ve hata istemediğini belirtti... Yanal, 9 haftada 27 puan istediğni de Bordo-Mavililere dile getirdi...

Ligde çok şeyin değişebileceğini söyleyen Ersun Yanal, "Biz, kendimize ve kalitemize yakışan futbolu ortaya koyduğumuzda güzel sonuçlar da peşinden gelecektir. Bu anlayış ile ligin kalan 9 haftasında, ortada olan 27 puana talibiz" dediği öğrenildi. 

Trabzonspor gibi büyük bir camianın her zaman Avrupa'da olmayı alışkanlık haline getirdiğine vurgu yapan Ersun Yanal, "Böyle bir ruha sahip olan takım, bu sezon sonunda da Avrupa'da olacaktır. Bu hedef bizim olmazsa olmazımızdır. Kalan 9 maçta talip olduğumuz 27 puan ve elde edeceğimiz kazanımlara endeksli olarak rakiplerimizin alacağı sonuçlar bizim ligdeki konumumuz da değiştirebilir. Bunun için sonuna kadar mücadele edip sezon sonunda en iyi yerde olmak istiyoruz" ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap