SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal revizyona gidiyor!

Yanal revizyona gidiyor!

23 Şubat 2017 Perşembe - 13:02




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenman performanslarını beğendiği Bero ve Mustafa Akbaş'a Atiker Konyaspor ile oynanacak olan Spor Toto S





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, antrenman performanslarını beğendiği Bero ve Mustafa Akbaş'a Atiker Konyaspor ile oynanacak olan Spor Toto Süper Lig 22. hafta karşılaşmasında forma vermeyi planlıyor. Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Sezonun ikinci yarısında oynanan 5 maçta ideal kadrosunda çok fazla değişiklik yapmayan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, hafta sonundaki Atiker Konyaspor maçında kadroda mecburi revizyona gidecek. Aytemiz Alanyaspor maçında kart görerek cezalı duruma düşen Okay Yokuşlu ile aynı maçta sakatlanan Durica'nın yokluğunda takımda değişiklik yapacak olan tecrübeli teknik adam, son haftalarda yedek kalmalarına rağmen antrenman performanslarını beğendiği Matus Bero ve Mustafa Akbaş'a formayı vermeyi düşünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap