SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal sil baştan

Yanal sil baştan

04 Ocak 2017 Çarşamba - 09:26








BEKLENENİ VEREMEDİK

Ligin ilk yarısında büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor’da baş sorumlu olarak gösterilen ve hedef tahtası haline gelen Teknik Direktör Ersun Yanal dün futbolcularıyla idman öncesi kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Ligin ilk yarısında camianın beklentilerine karşılayamadıklarını kabul eden deneyimli teknik adam, “Herkes ilk yarının muhasebesini kendi içerisinde yapmalı. Bizden beklentiler büyük ve ona göre kendimizi ikinci yarıya hazırlamalıyız” diye konuştu.

HATA LÜKSÜMÜZ YOK

Her şeye silbaştan başlamaları gerektiğini dile getiren Yanal, “Kötü günler geçirdik ama takım üzerindeki kara bulutları dağıtmak bizim elimizde. Ara dönemi iyi bir şekilde değerlendirerek farklı bir takım ortaya çıkarmak mecburiyetindeyiz. Çünkü öyle bir noktadayız ki hata yapma lüksüne sahip değiliz. Trabzonspor ikinci yarıda gerçek kimliğine kavuşarak taraftarlarına mutluluk veren bir takım kimliğine bürünecektir” dedi.

Teknik direktör Ersun Yanal antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı, “Her şeye yeniden başlamalıyız” diye konuştu Teknik direktör Ersun Yanal antrenman öncesi oyuncularıyla kısa bir toplantı yaptı, “Her şeye yeniden başlamalıyız” diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap