SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal terapisi

Yanal terapisi

10 Temmuz 2016 Pazar - 10:52




Bordo-Mavili ekibin deneyimli çalıştırıcısı Ersun Yanal, “Hepimizin tek amacı Trabzonspor’u iyi noktalara taşımak. Bunun için buradayız” dedi





Trabzonspor teknik patronu Ersun Yanal yeni sezonda fark yaratacak bir takımın temelini atmak için oyuncularına terapi uyguluyor. Her defasında oyuncularıyla toplantılar gerçekleştiren ve onları mental olarak yeni sezona hazırlayan deneyimli teknik adamın altın kuralı, sahada yüreğiyle mücadele eden bir takım ruhunu oluşturmak. Bu yolda emin adımlarla ilerlediklerini 1 haftalık periyotta gözlemleyen Yanal, oyuncularına duygu yüklü bir konuşma gerçekleştirdi. Başarıya giden yolun savaşmaktan geçtiğini oyuncularına anlatan Yanal, “Hepimizin tek amacı Trabzonspor’u iyi noktalara taşımak. Bunun için buradayız ve ter akıtacağız. ‘Zirve yarışında bizde varız’ demek istiyorsak, her maçta yüreğinizi ortaya koymalısınız. O zaman her şey istediğimiz gibi gelişir” diye konuştu. Yeni sezonun çok daha çetin bir mücadeleye sahne olacağını da vurgulayan Yanal, “Her maçta ayakta kalan bir takım kimliğine bürünmeliyiz. Her şey sizde bitiyor” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap