SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal Yusuf’la dalga geçiyor!

Yanal Yusuf’la dalga geçiyor!

09 Mayıs 2017 Salı - 10:02




Ersun Yanal, Kayserispor maçında 45 dakika kenarda ısındırdığı Yusuf Erdoğan’a son dakikalarda ‘Hazırlan’ dedi. Üzerini değiştiren tecrübeli futbolcu,





45 DAKİKA ISINDI

Trabzonspor’un yetenekli oyuncusu Yusuf Erdoğan, ağzıyla kuş tutsa Teknik Direktör Ersun Yanal’ın gözüne girecek gibi değil. Yanal, iki hafta aradan sonra mecburiyetten Kayserispor maçının 18 kişilik kadrosuna dahil ettiği Yusuf’u 45 dakika kenarda ısındırmasına rağmen oyuna almadı. Yanal’ın maçın son dakikalarında yanına çağırıp “Hazırlan oyuna gireceksin” dediği Yusuf, üzerini değiştirip görev bekledi.

YAZIK DEĞİL Mİ?

Ancak Yanal, Yusuf üzerini değiştikten sonra arkasına dönüp bakmadı. Genç oyuncu yeniden üzerini giymek zorunda kalırken kulübedeki yerine döndü. Deneyimli teknik adamın Yusuf’a karşı gösterdiği tavır taraftarların da tepkisini çekti. Yaşanan olayı anbean takip eden taraftarlar, “Yanal adeta Yusuf ile dalga geçmeye başladı. Oyuncuya da yazık” eleştirisinde bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap