SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’da son raunt

Yanal’da son raunt

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 10:30




Bordo-Mavililer'in deneyimli teknik adam ile prensipte anlaştığı ileri sürüldü. Başkan Usta’nın kendisiyle bugün bir kez daha görüşeceği belirlendi.





Trabzonspor’da teknik direktör konusunda çember iyice daraldı. Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktörünü kısa sürece açıklayacaklarını bildiren Bordo-Mavililer’de masada Ersun Yanal ve Besnik Hasi isimleri duruyor. İki isimden birini takımın başına getirmeyi hedefleyen Karadeniz ekibinin dün Yanal ile prensipte anlaşıldığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak çok geçmeden Yanal ve yönetim tarafından iddialar yalanlandı. Ersun Yanal, “Herhangi bir şekilde anlaşma yapmadım. Sadece Trabzonspor Başkanı ile birkaç kez telefonla konuştum. Bunun dışında herhangi bir yaptırım veya anlaşma olmadı” dedi. Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Ali Rıza Egemen de “Biz yönetim kurulu olarak oturup teknik direktörlük konusunda herhangi bir karar vermedik” açıklamasını yaptı. Yanal iddialarına bordo-mavili taraftarlar da sosyal medyada “#Ersunyanalıistemiyoruz” etiketiyle tepkilerini orta koydu. Taraftarlar “Olmuyor işte kan uyuşmuyor daha neyi zorluyorsunuz”, “Para için kulübe avukat gönderen zihniyetin nesi başarılı olacak” şeklinde eleştirilerini dile getirirlerken Bordo-Mavili kulübün başkanı Muharrem Usta’nın bugün Yanal ile tekrar bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap