SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’dan başarı reçetesi

Yanal’dan başarı reçetesi

21 Aralık 2016 Çarşamba - 09:25




“Trabzonspor’un ulaşmak istediği en büyük hedef şampiyonluktur” diyen Yanal, “Başarıya ulaşmak için yapılması gereken iyi bir takım kurmak ve kurduğu





SİSTEM VE PLAN

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Bordo-Mavili kulübün dergisine konuştu. Trabzonspor'un ulaşmak istediği en büyük hedefin şampiyonluk olduğunu belirten Yanal, “Bu başarıya ulaşmak için yapılması gereken iyi bir takım kurmak ve kurduğu takıma sahip çıkmaktır. Bunu yapabilmek için bugünkü koşullarda sistemli ve planlı bir çalışmaya ihtiyaç vardır. Trabzon’un kendi fiziksel ve kentsel özgün koşulları, yeni bir takımın kurulması noktasında kilit önem taşımaktadır” dedi.

ÇABA HARCIYORUZ

Takımın tırmanışa geçebilmesi ve sağlam bir bünye ile ikinci yarıya başlayabilmesi için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyleyen Ersun Yanal, “Sezon başında istediğimiz birçok oyuncuyu kadromuza katamadık. Ancak ileride Trabzonspor'un başarılarına imza atacak oyuncularının da bulunduğu, şu an için zayıf gibi görünse de, bir takımın temellerini attık. Şimdi artık bunun üzerine yapılması gereken şey, başarıya gidecek nokta atışlardır” diye konuştu.

ZAMAN LAZIM


Yanal, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu bir zaman yönetimi. Yönetimimizden destek alıyoruz. Bu yarı dönemde bu türlü birkaç destekle birlikte önümüzdeki transfer döneminin bitiminden sonra Trabzonspor’un gücü yettiğince yapılacak takviyelerle uzun süre yarışabilecek kalitede bir takım. İyi ekonomiyle ve iyi kararlarla yönetilecek bir Trabzonspor’un her zaman zirvede olacağına yürekten inanıyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap