SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’dan ev ödevi!

Yanal’dan ev ödevi!

05 Eylül 2016 Pazartesi - 10:10




Deneyimli teknik adam, oyuncularına Osmanlıspor’un maç kasetlerini izlemeleri konusunda talimat verdİ





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal Osmanlıspor maçının dersine iyi çalışıyor. Deneyimli teknik adam güçlü rakibinin hem Avrupa’daki hem de ligdeki ilk iki maçını mercek altına almış durumda. Osmanlıspor maç kasetlerini defalarca izleyen deneyimli teknik adam rakibin zayıf yönlerini tek tek tespit ediyor. Osmanlıspor’un maç kasetlerini oyuncularına ev ödevi olarak da veren Yanal, rakibi iyi analiz etmeleri yönünde gerekeni yapmalarını istedi. Osmanlıs
por’un iyi mücadele eden bir takım olduğunu söyleyen Ersun Yanal, “İyi bir takıma sahipler. Dolayısıyla mücadelenin üst düzey olacağı bir maç bizi bekliyor. Fakat biz sahada onlardan daha çok koşacağız, topa sahip olacağız, kazanmak için daha çok çaba harcayacağız. Bu kimlikte mücadele ettiğimiz sürece galibiyet bize yakın olur ve 90 dakikanın sonunda sahadan 3 puanla ayrılan taraf biz oluruz” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap