SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’dan zaferin şifresi

Yanal’dan zaferin şifresi

25 Aralık 2016 Pazar - 09:26




” Yanal: “Rakibi gözümüzde büyütüp panik yapmayacağız, sahanın her alanında baskı kurup Fenerbahçe’yi hataya zorlayacağız, taraftarlarımızın da desteğ





ÇOK ÖNEMLİ MAÇ

Trabzonspor’da herkes derbi maçıyla yatıp kalkıyor. Fenerbahçe’yi mağlup ederek sezonun ilk yarısında yaşanan kötü günleri unutturmayı hedefleyen Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal, üç puan için gerekli şifreyi verdi. Futbolcularıyla sürekli toplantılar yaparak bu maçın camia ve kendileri için önemini anlatan Yanal, sakin kalmak zorunda olduklarını söyledi.

GÜLEN TARAF OLURUZ

Geçmişte iki takım arasında oynanan maçlar öncesinde yapılan olumsuz açıklamaların ortamı gerdiğine dikkat çeken Yanal, futbolcularını da bu yönde uyarıp “Dış dünyaya kulak asmayın. Sadece maçı düşünün” diyor. Bu maçta alınacak olan galibiyetin sezonun ikinci yarısı öncesi ekstra motivasyon olacağının altını çizen Yanal, “Baskılı oynayıp rakibimizi hataya zorlayacağız. Taraftarlarımızın da desteğiyle gülen taraf olacağız” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap