SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’ın adamları

Yanal’ın adamları

12 Temmuz 2016 Salı - 11:00




Trabzonspor Teknik Direktörü Yanal, “Hepimizin tek bir amacı var, o da Trabzonspor’un başarısı. Kim bunun için her şeyini ortaya koyuyorsa, o benim en





Bordo-Mavili- Ler’in teknik patronu Ersun Yanal, isimlere asla takılıp kalmadığını, kim Trabzonspor’un başarısı için daha çok savaşıyorsa, ona formayı verebileceğini açıkladı. Bu kulüp için kalbi çarpan herkesin tek bir amacının olduğunu dile getiren deneyimli teknik adam, “O da Trabzonspor’un başarısı. Kim bunun için her şeyini ortaya koyuyorsa, o benim en iyi adamımdır. Herkes bunu böyle bilsin” diye konuştu. Yeni sezonun çok çetin geçeceğini, buna göre hazırlıklarını yaptıklarını söyleyen Ersun Yanal, şunları kaydetti: “Biz kendi kimliğimizi sahaya yansıttığımızda bir sorunla karşılaşacağımıza ihtimal dahi vermiyorum. Bu yapıyı takımda kesinlikle inşa edeceğiz ve taraftarların tribünde mutlu bir biçimde maçlarını takip etmelerini sağlayacağız. Bizim işimiz bu. Trabzonspor için ne gerekiyorsa yapacağız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu dahi olmasın.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap