SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal’ın bir isteği var!

Yanal’ın bir isteği var!

15 Mart 2017 Çarşamba - 17:00




Yanal, “Taraftar, futbolcular ve camia bütün olursa o zaman büyük bir güç olursunuz. İstediğimiz başarılar da o zaman gelir. Cumartesi günü bunu başla





Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, takım olma yolunda önemli adımlar attıklarını ve güzel günlerin kendilerini beklediğini söyledi.  Akhisar Belediyespor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attıklarını hatırlatan Yanal, artık önlerindeki Galatasaray maçına odaklanmaları gerektiğini kaydetti. “Trabzonspor İstanbul’da 61 bin seyirciye oynadı. Şimdi yeni stadımızda 41 bin 461 neden olmasın” diyen Bordo-Mavili takımın teknik patronu, Trabzonspor camiasının Galatasaray maçıyla ilgili beklentileriyle ilgili olarak şöyle konuştu: “Ben hep maç maç gidiyorum. Galatasaray maçı çok renkli bir maç olacak.

Takımımızdan coşkulu bir oyun beklemeliyiz. Trabzonspor taraftarının beklediği coşkulu oynayan ve rakibi ile her alanda boğuşan bir takım olmalıyız. Stadımızı dolduracak olan seyirciyi bekliyoruz. Hedefler bir bütünle gerçekleşir. Bu bütünü oluşturan taraftarımız ve futbolcularımızdır. Futbolcularımızın yanında bir camia var. Bunlar birleştiğinde büyük bir güç olursunuz. İstediğiniz başarılar o zaman geliyor. Bunların adımları atılıyor. Cumartesi günü bunun başlangıcını yapalım.”

COŞKUYU HİSSEDİYORUZ

Yanal, gelecekle ilgili de konuşurken “Bizim hedeflerimiz var. Bu hedeflerimizi bugünden itibaren değil, önümüzdeki dönemini de düşünerek; iyi bir takım kurmak, uzun süre yarışacak takımımızın iskeletini bozmadan her yıl üzerine ilave ederek, yarışın liderliğini almak için uğraşan bir takım yaratmak peşindeyiz. Yeni stadımızla birlikte bu heyecanı ve coşkuyu hissetmeye başladık” ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap