SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın gelmesine en çok o sevindi!

Yanal'ın gelmesine en çok o sevindi!

31 Mayıs 2016 Salı - 16:00




Ersun Yanal döneminin başlamasıyla birlikte en büyük heyecanı Barış Memiş duydu.





Trabzonspor’da üçüncü Ersun Yanal döneminin başlamasıyla birlikte en büyük heyecanı Barış Memiş duydu. Çünkü, Barış, Yanal’ın gelmesiyle birlikte kendisine bir şans daha vereceğine inanıyor. Bilindiği gibi Barış Memiş, altyapıda oynarken ve henüz 17 yaşındayken Ersun Yanal tarafından dönemin altyapı sorumlusu Özkan Sümer’in, “Henüz psikolojik olarak tam hazır değil. Altyapıda bir süre daha kalsın. Gerekirse sezon sonunda alırsın” demesine rağmen  devre arasında A takıma alınmış, ilk 11’de yer verilmiş ve bir anda Türkiye’nin gündemine oturmuştu. Yanal’ın takımdan ayrılması sonrasında ise Barış Memiş adım adım çok büyük düşüş yaşamış, kiralık gönderilmiş, satılmış ve bu arada doping skandalına karıştığı için de 2 yıl futboldan uzak kalmıştı.

BARIŞ MEMİŞ BİR ŞANS DAHA İSTİYOR

Barış Memiş, iki yıl önce Erciyespor’da çok iyi oynarken sakatlık geçirmiş ve geçen sezonu da neredeyse boş geçirmişti. Yeniden döndüğü pilot takım 1461 Trabzon takımında etkisiz kalan Barış Memiş’in bu durumu maç ve idman eksiğine bağlanmıştı. Ersun Yanal’ın, daha önce gözdesi olan Barış’ı yeniden kadroya katıp, kendi idman programıyla birlikte ve psikolojik yaklaşımıyla yeniden kazanıp kazanmayacağı merakla bekleniyor. Ersun Yanal’ın, Barış Memiş’i A takıma almaması ve kampa götürmemesi halinde ise bu futbolcunun yeniden kendine kulüp aramaya başlayacağının da altı çizildi. Barış ise, “Ersun Yanal hocamdan bir şans daha istiyorum. Bunu değerlendiremezsem, Trabzonspor defterini tamamen kapatırım” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap