SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın gözdeleri!

Yanal'ın gözdeleri!

28 Mart 2015 Cumartesi - 14:52




Hırvatistan'ın başkenti Zagreb'e giden Trabzonspor teknik direktörü Ersun Yanal, Pazar günü Portekiz-Sırbistan, Pazartesi akşamı ise Slovakya-Ukrayna





Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal gözdelerini izlemek için yollara düştü... İşte listede yer alan ve sır gibi saklanan o isimler...

Ersun Yanal'ın bu üç maçta gözlerinin üzerinde olacağı oyuncular da belli oldu. Yanal'ın yarınki maçta Hırvat takımının sol beki Marko Leovac ile Norveç'in orta saha oyuncusu Markus Henriksen ile forveti Hvard Nielsen'i takip edeceği öğrenildi.

Yanal'ın ertesi gün Bosingwa'yı maç öncesi kampta ziyaret ederek başarı dilemeyi planlıyor. Ardından ise Portekiz karşısında Sırp takımında forma giyen G.Birliği'nin sol beki Tosic'i ve forvet Skuletic'i takip edecek.

Yanal son olarak Slovakya-Ukrayna U-21 maçında ise; Slovak forvet Zrelak ve orta saha Mihalik'in yanı sıra; Ukraynalı forvet Barylko ile stoper Miroshnichenko'yu izleyecek. Yanal bu maçlar sonrasında hazırlayacağı raporu Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile paylaşacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap