SON DAKİKA



Haber > Spor > Yanal'ın gözü gençlerde!

Yanal'ın gözü gençlerde!

05 Temmuz 2016 Salı - 14:01




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Slovakya kampının genç futbolcular için büyük bir fırsat olduğunu söyledi.





Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 1’inci etap kamp çalışmalarını Slovakya’nın Samorin kasabasında sürdüren Trabzonspor bayramlaştı. Herkesin bayramını kutlayan teknik direktör Ersun Yanal, Samorin kampının genç oyuncular için de iyi bir fırsat olduğunu söyledi.

Takımın kamp yaptığı otelde bayramlaşan futbolcular, teknik heyet ve bordo mavilileri takip eden basın mensupları daha sonra birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltı sonrası takımın kamp yaptığı kompleksi basın mensuplarına gezdiren ve oteli çok beğendiğini dile getiren Ersun Yanal, “Herkesin bayramını kutluyorum. Trabzonspor camiası olarak bu dönemde en çok birlik, beraberlik ve sabırlı olmaya ihtiyaç duyuyoruz” dedi.

Yeni bir yapılanmaya gidildiğini hatırlatan Ersun Yanal, “İlk kampımızda genç ağırlıklı bir kadroyla çalışıyoruz. Gençler için bu kamp iyi bir fırsat. Takımın içinde genç, yetenekli ve Türk futboluna hizmet edecek oyuncuların olduğuna inanıyorum. Camia olarak doğru bir yürüyüş yapmak zorundayız. Ben de bir Trabzonlu gibiyim. Bu şehrin ve takımın dinamiklerini iyi biliyorum. Trabzonspor futbol gücünü doğru yöneltmeli. Yönetimimiz transfer çalışmalarına devam ediyor. Bizim de onlara destek olmamız gerekiyor. Hata yapmamak için herkes ayrıntılı bir şekilde çalışıyor. Bir şeyleri başarmak için her kesime büyük iş düşüyor” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap