SON DAKİKA



Haber > Spor > Yiğidi öldür hakkını ver!

Yiğidi öldür hakkını ver!

05 Mart 2015 Perşembe - 09:00




Trabzonspor’da Teknik Direktör Ersun Yanal’ın takımdaki geleceği tartışıladursun ligin ikinci yarısında oynanan 6 maçta ortaya çıkan tablo deneyimli t





BordoMavili ekip, Sivasspor ile baş- ladığı ikinci yarı yolculuğunda Ersun Yanal yönetiminde 4 galibiyet, 2 beraberlik elde ederek 14 puan topladı, yenilgi yüzü görmedi. Ligin ikinci yarısında en iyi çıkışı yapan ise Galatasaray oldu. Sarı-Kırmızılı ekip 6 maçta 16 puan topladı ve şu anda ligin zirvesinde yer alıyor. Yanal ve ekibi ikinci yarıda Galatasaray’ın ardından en fazla puan toplayan ikinci takım olurken, şampiyonluk mücadelesi yapan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ı bile geride bırakmayı başardı.

Beşiktaş 6 maçlık periyotta 13 puan toplarken, Fenerbahçe ise 11 puan alabildi. Trabzonspor’un Avrupa kupalarına katılmak için kıyasıya bir yarış içerisine girdiği Başakşehir ve Bursaspor da ikinci yarıda 11 puan kazandı. Dolayısıyla Yanal yönetiminde Trabzonspor belki göze hoş gelen bir futbol oynamıyor ama rakamlar deneyimli teknik adamın ikinci yarıda iyi iş çıkardığı gerçeğini ortaya koyuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap