SON DAKİKA



Haber > Spor > Yine muradına eremedi!

Yine muradına eremedi!

02 Ağustos 2016 Salı - 11:35




Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Kasımpaşa'nın Türk asıllı İsviçreli forvet oyuncusu Eren Derdiyok’u henüz 18 yaşında keşfetmişti.





Yanal bu futbolcu 19 yaşına girdiği dönemde Bordo-Mavili takıma transfer edilmesi için dönemin başkanı Sadri Şener’den istekte bulunmuştu. Ancak Eren'in forma giydiği Basel’in o dönem 3 milyon Euro istemesi nedeniyle yönetim bu bedeli yüksek bulmuş ve transfer gerçekleştirilememişti.

Eren o dönemde Bundensliga’nın önemli  ekiplerinden Bayern Leverkusen’in yolunu tuttu.

Tecrübeli teknik adam ikinci gelişinde de Eren'i istedi ancak bu oyuncuyu aldıramadan kendisi görevinden ayrıldı.

Ersun Yanal, üçüncü kez göreve başladığı Trabzonspor’da forvet hattında yer alan Oscar Cardozo, Dame N’doye ve Mustampa Yatabare’nin gönderilmesini talep ederken, yine Eren Derdiyok’un Kasımpaşa’dan mutlaka alınmasını istedi.

Yönetim uzun süre bu futbolcu için mücadele etti. Ancak devreye Galatasaray ve Beşiktaş girdi. Eren'in fiyatı her geçen gün arttı.


Bunun üzerine de Bordo-Mavililer, Güney Koreli Hyun Jun Suk’u renklerine bağlama yolun seçti. Böylece Ersun Yanal, bir kez daha muradına erememiş olurken, Eren de Galatasaray'ın yolunu tuttu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap