SON DAKİKA



Haber > Spor > Yılların şaibeli hakemi Nihat Mızrak yeni MHK'da!

Yılların şaibeli hakemi Nihat Mızrak yeni MHK'da!

15 Şubat 2019 Cuma - 15:59




Trabzonspor'un zamanında bolca hakkını yiyen eski hakem Nihat Mızrak yeni kurulan MHK'da yer aldı.





Yusuf Namoğlu'nun istifası sonrasında Merkez Hakem Kurulu'nun yeni başkanı Sabri Çelik oldu. Çelik'in başkanlığındaki kurulun üyeleri arasındaki isimlerden biri dikkatleri üzerine çekti. O isim eski hakem Nihat Mızrak oldu. Mızrak yıllar önce Trabzonspor maçlarında yaptığı inanılmaz hatalar ve spor basınında da sıkça hakkında ortaya atılan iddialarla hafızalara kazınmıştı.

2010-11'de Trabzonspor'un şampiyonluğunun gasp edildiği dönemde verdiği kararlarla adını duyuran Mızrak, takip eden sezonda da Trabzonspor'u özellikle Kayserispor maçında adeta doğramıştı. Fenerbahçeli Aziz Yıldırım ve Nihat Özdemir'in hemşerisi ve yakını olan eski hakemin vukuatları oldukça bol. Öyleki Fenerbahçe'li futbolcunun elle attığı golü geçerli saymışlığı dahi kariyerinde mevcut... Ayrıca hakkında Aziz Yıldırım'ın bir maçın devre arasında kendisini fırçaladığı iddiaları da basında yer almıştı. (haber61)

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap