SON DAKİKA



Haber > Spor > Yönetimden teknik adam açıklaması!

Yönetimden teknik adam açıklaması!

14 Mayıs 2016 Cumartesi - 19:54




Spor Toto Süper Lig’de bitime bir hafta kala teknik direktör Hami Mandıralı ile yollarını ayıran Trabzonspor'da Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, görüşm





Trabzonspor'da Antalyaspor mağlubiyeti sonrası Hami Mandıralı ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör için görüşmeler hız kazandı. Bordo mavili kulübün Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın, yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunda görüşmelerin devam ettiğini söyledi. Birkaç gün içerisinde teknik direktör konusunu çözüme kavuşturacaklarını belirten Aydın, "Hami hocaya teşekkür ettik ve yollarımızı ayırdık. Artık yeni teknik direktör için görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Yerli ve yabancı farklı alternatiflerimiz var. Birkaç gün içinde yeni hocamızı belırleyeceğiz" dedi.

"UEFA KARARINI BEKLEMEYECEĞİZ"

Teknik direktör için UEFA kararını beklemeyeceklerini de ifade eden Aydın, "Finansal Fair Play Kriterleri kapsamında UEFA'nın takımımız adına vereceği bir karar var. Bu kararı beklemek gibi bir durumumuz söz konusu değil. Şuanda teknik direktör görüşmelerimiz devam ediyor. En kısa sürede sonuçlandırmayı hedefliyoruz."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap