SON DAKİKA



Haber > Spor > Yükümüz ağırlaştı ama kaldırırız!

Yükümüz ağırlaştı ama kaldırırız!

22 Haziran 2015 Pazartesi - 10:07








Trabzonspor Medical Park Başkanı Abiş Hopikoğlu, gelecek sezon başarılarının üzerine koyarak yollarında ilerlemek istediklerini ifade etti. Geride kalan sezonda hem Avrupa’da hem de ligde iyi işler çıkardıklarını dile getiren Hopikoğlu, “Dolayısıyla bu durum da çıtamızın yükselmesine, beklentilerin artmasına neden oldu. Üzerimizdeki yük de ağırlaştı. Ancak biz bu yükü kaldırmasını biliriz” diye konuştu.

PARA DEĞİL YÜREK!

Pınar Karşıyaka’nın uzun yıllar sonra İstanbul hegomanyasına son verdiğini ifade eden Abiş Hopikoğlu, “Karşıyaka’nın başarısı Anadolu kulüplerinin iştahını daha da kabarttı. Büyük paralarla bu işin olmayacağını herkese gösterdiler. Yürekli ve savaşçı oyuncuları bünyenize katarsanız, iyi bir aile ortamını oluşturursanız, başarı sizin için kaçınılmaz olur. Bunun en güzel örneğini Karşıyaka gözler önüne serdi. Gelecek sezon Karşıyaka’nın yaptığını biz neden yapmayalım?” dedi.

BÜYÜK BİR TİTİZLİKLE

Transfer çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürdüklerini belirten Hopikoğlu, “Trabzonspor’u benimseyecek bu forma için terini son damlasına kadar akıtacak isimleri bulup bünyemize katacağız. Teknik kadromuz bu doğrultuda çalışmalarını titiz bir şekilde sürdürüyor. Doğru isimleri bulup bünyemize kısa sürede kazandıracağız. Bu konuda herkesin içi rahat olsun” şeklinde konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap